Новости в играта
|
|
---|---|
#71 Removed user | 23.01.2015 19:16 |
126 Posts |
Имам една идея но може би няма да се хареса на много хора.Защо не направите груби от отбори с горе долу еднакъв коефициент и те да се борят за титлата а по-малките отбори като мен и други които нямат шанс да са разпределени в други по-ниски нива групи?Примерно отбор FC UNACI(извинявай,че пак те споменавам не е слошо) да бъде в 1 група от 10-16 отбора с горе долу неговият коефициент който 50 000 + отбори от 30 до 50 000 да са в други групи и така който иска да се качи в по-горна група трябва да натрупа нужният опит и първенството за отбори като мен и отбори средняшки които всеки сезон завършват не по-високо от 10 място ще имат шанс да се развият и да имат желание за игра с надеждата да влязат при елитните ?(съмнява ме да се хареса идеята) но това ми хрумна който е играл топ 11 във FB ще ме разбере горе долу подобие на нея игра(относно дивизиите) |
#72 Patience is over | 23.01.2015 19:38 |
74 Posts
Since 22.05.2007 |
Аз си мислех нещо друго. Много пъти е предлагано да се въведе опцията за играчи под наем. Все пак си мисля, че ще е хубаво да се случи нещо такова, за да може и новите потребители да имат възможност да посъберат по-добри играчи и да се борят за нещо, докато си развият сградите. Естествено за да няма злоупотреби трябва да има някакво ограничение. Примерно да не може да се отдава повече от 1 играч между два отбора. По този иначин начин хем няма да има преливане на цели отбори, хем има някаква вероятност да се позадържат част от новите потребители.(beer) |
#73 Removed user | 23.01.2015 19:42 |
1785 Posts |
....и това отдаване под наем на играч да е в трансферния прозорец :) През другото време да не може.Цена за наем от 10 до 100 левро в зависимост от играча ;) |
#74 Removed user | 23.01.2015 19:44 |
126 Posts |
или просто става така изкарвате от школата си няколко играча на възраст (14-16) но няма да ги пускате да играят и не ги искате в отбора докато не се развият и ги пускате поднаем за 2-3-4 сезона с такава опция в някой отбор( и когато мине този срок) играча автоматично да се връща в отбора примерно аз бих взел млади играчи да ги развивам и след време те да се върнат в отбора който са съответно и аз след няколко сезона когато пусна такъв играч в някой отбор(надежден той да се връща.Но ако даденият играч не е изиграл повече от 10 мача за сезона (при наличието на договор 1+ сезони) и за да няма злоупотреби само и само да не се развиват тия таланти играча автоматично да се връща в отбора от който е взет.Защото едва ли някой иска да си дава играча някъде където няма да се обиграва и да трупа опит :) |
#75 Removed user | 23.01.2015 20:02 |
1014 Posts |
Не виждам смисъл от играчи под наем.Първо че никой няма да вземе 14 годишен с коефицент даречем 50-60 да го развива 3 сезона и после да му ги вземат.Друг е въпроса ако са над 30 години прирено. |
#76 FC Socceroos 2010 | 23.01.2015 21:17 |
1115 Posts
Since 25.01.2010 |
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>или просто става така изкарвате от школата си няколко играча на възраст (14-16) |
#77 Removed user | 23.01.2015 22:05 |
126 Posts |
На Вас по-големите и стари отбори ви е лесно всеки сезон се борите за титла някаква а новобранци като мен или на по година които нямат още нужните средства какво печелят от самата игра вечно в средата на таблицата виждам,че има доста модератори,администратори и прочие хора които са по-близки до админа трябва да знаете какво би задържало малките отбори тук да имат мотивация....аз на този етап имам но не е особено голяма тъй като няма да мръдна от 10-11 място доста дълго време и ще ме бият все с по 6+ гола на 0 :) |
#78 Removed user | 23.01.2015 22:54 |
10 Posts |
Аз лично бих предложил лигите да се съкратят така че в една лига да не сем 20% играчи и другите 80% ботове така много повече ще се върне тръпката и състезателния дух в играта . Също така обявите да се направят на по видно място защото в момента те са неизползваеми . |
#79 Removed user | 24.01.2015 00:57 |
126 Posts |
предложението за играчи под наем не е лошо просто трябва да се доизпипа малко....защото да не се злоупотребява с това...например да си вземеш играч под наем да ти струва от 10+ левро според зависимост от играча аз примерно го вземам за 10 или повече левро или кредит и когато му изтече договорът леврото или кредита ми се връща автоматично примерно ако играча не е играл примерно повече от 5 последователни срещи от първенството той да се върне в официалният си отбор и парите/леврото дадени за него да бъдат анулирани тъй като може да има замисъл за несериозен интерес към играча.Пример аз давам 20 левро за такъв играч(само от школите)може и супер таланти вече дали да има ограничение във възраста няма значение ако не го пускам да играе 5 срещи а и леврото вместо да ми се върне в края на договора който съм сключил то да си остана за сметна на притежателя или самия трансфер леврото да остава за играта там вече администраторите трябва да преценят(за 1 сезон примерно 10 или повече за 2 сезона 20 или повече и така таксата да се увеличава).Надявам се предложението да бъда разгледано може да се доизмисли по-добре но все пак да е нещо от сорта и даден мениджър да не може да купува от 1 отбор повече от 1-2 играчи също така да бъде ограничено и вземането под наем на играчи (примерно 5). |
#80 Removed user | 26.01.2015 11:00 |
9 Posts |
По-готино ще е под наем да може да се пускат само над 34...и без това няма пазар за тях... |